Advies

Er zijn ondernemers die liever zelf hun administratie en boekhouding willen bijhouden. Dat is uiteraard geen enkel probleem. Ons team schakelt flexibel met u mee. Maatwerk leveren vinden wij belangrijk. Dus wilt u zelf aan de slag dan kiest het team de rol van adviseur, voert controles uit en verzorgt uw jaarrekening en fiscale aangiften. Jaarlijks kijken wij dan samen met u naar de behaalde resultaten en voorzien deze van passend advies.

Administratie

De verwerking van uw financiële bedrijfsadministratie verloopt volledig geautomatiseerd. Gegevens worden ingevoerd, gecontroleerd en eventueel gecorrigeerd. De btw-gegevens voor de periodieke aangifte volgen automatisch. Op grond van de aangeleverde informatie wordt een kwartaaloverzicht opgesteld met aan het einde van het boekjaar de jaarrekening. En zijn er tussentijds vragen (of adviezen), dan nemen wij contact met u op. Andersom zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar voor al uw vragen of suggesties.

Fiscaal/belasting

Ook voor ondernemers die al langer in het zadel zitten, is Van Vliet Administratie & Advies dé perfecte partner. Bijvoorbeeld voor het opstellen van de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting c.q. de vennootschapsbelasting. In het woud van (veranderende) regels en richtlijnen blijkt gedegen vakkennis een onmisbare gids. Ons team voldoet daaraan. U bent als ondernemer immers op zoek naar een zo gunstig mogelijk fiscaal klimaat? Wij zijn dan ook hier graag de wind die uw molen in beweging zet.